Over de Genneper Parken Loop

De Genneper Parken Loop is een jaarlijkse sponsorloop die georganiseerd wordt door de GP Bulls en Hét Voet- en Beweegcenter Buchrnhornen. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende wandel- en hardlooproutes die over het terrein van de High Tech Campus en door de Genneper Parken voeren. De opbrengsten van het evenement gaan naar het goede doel.

’n Mooie traditie

15 jaar Genneper Parken Loop

Hoe het begon

De Genneper Parken Loop werd voor het eerst georganiseerd in 2006. Destijds was het alleen een hardloopevenement. 

 

Goede doelen

De Genneper Parken Loop haalt geld op voor een drietal goede doelen: GP Bulls, Para Eindhoven Atletiek en G-Hockey HC Oranje-Rood.

Organisatie

De Genneper Parkenloop wordt georganiseerd door de GP Bulls, studenten van de Fontys Sporthogeschool, Hockeyclub Oranje-Rood, Eindhoven Atletiek en Hét Voet- en Beweegcenter Buchrnhornen. 

Doelstellingen

De organisatie heeft als doelstelling om de deelnemers het nieuwe jaar fris en sportief te laten starten en een mooi bedrag op te halen voor de goede doelen, zodat deze verenigingen hun belangrijke functie kunnen blijven vervullen.

Ben je er klaar voor?

Ben je een beginnend hardloper, een ervaren wandelaar of zit je in een rolstoel? De Genneper Parken Loop is er voor iedereen!