Veelgestelde vragen

Vraag over de Genneper Parken Loop?

Kijk hieronder even of het antwoord erbij staat!

Veelgestelde vragen

Klik op de vraag om het antwoord te zien

Waar schrijf ik me in?

Ga om je in te schrijven naar de inschrijfpagina.

Waar moet ik op de dag zelf zijn?

De start van de loop- en wandelroutes zijn beide op De Strip bij de High Tech Campus in Eindhoven.

Is er voldoende parkeergelegenheid op de High Tech Campus?

Er zijn meer dan genoeg (gratis) parkeerplakken op de campus. Voor de Genneper Parkenloop kan je parkeren op parkeerplaats 0 en parkeerplaats 1 (parkeerplaats 1 is toegankelijk voor rolstoelgebruikers).

Zie hieronder de plattegrond van de High Tech Campus (in het rood de route van de parkeerplaatsen naar The Mart, het restaurant waar je je kan aanmelden.

GPL_plattegrond_HTCE

Kan ik ergens eten of drinken halen?

Ja, op de strip van de High Tech Campus maken we gebruik van de The Mart, een restaurant waar je eten en drinken kan halen. 

Wat zijn de startijden?
Hardlooproute     1,5km:         09.30u
Wandelroute        10   km:       09.30u
Hardlooproute     5   km:         09.45u
Hardlooproute     10 km:         10.15u
Wandelroute        3   km:         10.30u         à Rolstoelvriendelijk
Kan ik als toeschouwer komen kijken?

Graag zelfs! De deelnemers van de Genneper Parken Loop kunnen wat extra aanmoediging altijd goed gebruiken. Bij de start en finish is voldoende plek om te staan. Ook is er een leuke sportmarkt op het terrein van de High Tech Campus en kun je een hapje en/of drankje kopen bij een van de cateraars op het terrein.

Krijg je na afloop een medaille?

Alle deelnemers krijgen na afloop bij de finish een medaille overhandigt. Dat geldt voor zowel hardlopers als wandelaars. 

Mag ik als ouder of begeleider meelopen met mijn kind tijdens de kidsrun (1,5km)

Het is als ouder en begeleider toegestaan om mee te lopen tijdens de kidsrun. Wel krijgt enkel het ingeschreven kind een medaille na afloop van de run. 

Krijg ik als wandelaar een startnummer?

Als wandelaar krijg je geen startnummer. Hoewel er tijdens het inschrijven de optie wordt gevraagd om een nummer toe te sturen, vink hierbij aan dat het startnummer wordt opgehaald. Helaas kunnen we het systeem momenteel niet instellen dat er voor wandelaars geen startnummer wordt aangeboden bij het inschrijfsysteem.

Kan ik op het evenement contant betalen?

Op de High Tech Campus Eindhoven maken we gebruik van de faciliteiten van The Mart, een mooi restaurant met een ruim assortiment aan eten en drinken. Je kan hier uitsluitend betalen per pin. Heb je specifieke vragen m.b.t. het restaurant, dan kan je meer informatie vinden via de volgende link.

Zijn er drinkpunten tijdens de run of wandeling (10km)

Op de run en wandeling van 10km zijn geen drinkpunten. Voor wandelaars is er op de route, mocht dit wenselijk zijn, de Genneper Hoeve waar toiletten zijn en een kleine winkel met drink- en etenswaren 

Invalswegen en route van parkeren naar startgebied

Klik op de link hieronder voor het bekijken van de plategrond van de High Tech Campus Eindhoven. Hierop zie je de routes van de parkeerplaatsen naar het startgebied. 

GPL_plattegrond_HTCE

Staat je vraag er niet bij?

Stuur ons een bericht!