Routes 

Vanuit de Genneper Parkenloop vinden we het belangrijk dat iedereen gemotiveerd wordt om het jaar gezond en vitaal te starten. Daarom hebben we een divers aanbod aan onderdelen waar je aan kan deelnemen. Van jong tot oud, van beginner tot gevorderd. Op zondag 7 januari staan zowel hardlopen als wandel op het programma.

Voor hardlopers is er dit jaar de keuze uit 5km en 10km, met daarbij een speciale kindvriendelijke afstand van 1,5km. Wandelaars kunnen kiezen uit een rolstoelvriendelijke route van 3km en een route van 10km

De kortere afstanden lopen door het groene gebied van de High Tech Campus. Deelnemers die kiezen voor een langere afstand, lopen ook door de natuurrijke Genneper Parken.

De verschillende routes zijn hieronder weergegeven.

Voor de kinderen

Hardlooproute 1,5km

De 1,5 kilometer is ideaal voor de kinderen. Lopers gaan maar liefst drie keer het water over, wat de route erg dynamisch maakt. De route gaat in zijn geheel over de High Tech Campus en is goed toegankelijk.

Starttijd: 09.30u

Gulden Middenweg

Hardlooproute 5km

Een hardlooproute van 5 kilometer door de Genneper Parken en het terrein van de High Tech Campus. Een mooie combinatie van groen met high-tech!

Starttijd: 09.45u

Lange route

Hardlooproute 10km

De ’10 kilometer’ loopt door het terrein van de High Tech Campus en de Genneper Parken. Lopers komen onder andere langs de Genneper Watermolen, de Genneper Hoeve en de verschillende sportcomplexen in het gebied. Ook steken zij meerdere malen de Dommel over.

Starttijd: 10.15u

Rolstoel-proof

Wandelroute 3km (rolstoelvriendelijk)

Een zeer toegankelijke, rolstoelvriendelijke wandeling van 3 kilometer over het inspirerende terrein van de High Tech Campus. ROUTEBESCHRIJVING

Starttijd: 10.30u

10KM Wandelroute

Wandelroute 10km

Een wandelroute van 10 kilometer door de Genneper Parken, Sportpark Aalsterweg en het terrein van de High Tech Campus. Een mooie, veelzijdige wandeling! ROUTEBESCHRIJVING

Starttijd: 09.30u